Tanker rundt om i livet.

27. jul, 2016

Julien er snart på hell. Kalenderen sier den 27.
Regnet kom og alle får drikke seg utørst. Alle blomster er fylt med vanndråper. Humla drikker av de store vanndråpene på geitramsen ,sommerfuglene drikker, alle innsektene får slukket tørsten. Jeg blir våt på beina av å gå tur i våte gresset. Aro blir våt på hele seg. Men det er kjempefint å være ute. Vi er kjempeheldig som kan få bo på et så rent og fint sted med både regn,frisk havluft og sol .

10. apr, 2015

Å ta meg tid gjør at jeg blir roligar innafør kofta kjenn eg. Uansett ka eg hold på med vil eg at det skal  være enkelt å legg det fra seg.Uansett kor mange fengermerka på dørene og kor mye hundehår i krokan(store som løver)kan jeg ta det med ro. Nyter at ikke behøver å gjør noe med det nå, men en gang senere hvis jeg får lyst. Kjenn at det er greit å ha et brukshus/kvardagshus der det ikke gjør så mye at det ikke er strøkent til en kvar tid. Kjenner at det gjør meg gladere i kvardagen å ha fått et mere avslappet forhold til husmor-rollen. Herlig å ha det slik at eg ikke trenger status og ting lenger. Jaget etter å se vellykket ut utapå er over. Og jeg kjenner meg mer vellykket enn på lenge. Selv om andre ikke syns jeg er vellykket så er det ikke mitt problem tenker jeg.Tenker virkelig å være den jeg er uansett. Tenker virkelig å gjøre min kvardag slik jeg selv vil,å bruke tiden min på det jeg syns er viktige verdier.

4. apr, 2015

En dose solskinn

 

De små tingene du deler med dine barn/barnebarn i løpet av dagen er de viktigste minuttene i kvardagen. Glem ikke å fortell de at du er glad i de, fortell det med en god klem samtidig som du innhalerer duften av de og kjenner kor godt det gjør.  Hvis du møter de med kjerlighet ,interesse og spenning vil du sender ut signaler om at de er elsket og at de er viktige i livet ditt.

5. mar, 2015

Kalenderen sier: 05.03.2015 Og jeg sier at nå vil jeg at våren kommer på ordentlig. Vi vil ikke ha masse vind, sludd og snø mer i vår. No syns jeg det er nok survær. Heldigvis for frøan menna så er det plussgrader så langt i mars. Det er sikkert jeg som er kjempeutolmodig, det var jeg i fjor også og det straffa seg. No har jeg sådd kål, rosmarin, fioler og litt til. Vi får sjå.Håper i hvertfall at jeg får rosmarin til å spire i år. Det er en herlig urt som lukter aldeles nydelig. Dagan og uken går nå så himla fort så man vet ikke ordet av det før sommeren er her. I mens får jeg bare drive med innesysler, litt strikking og mye maling. Tror kanskje jeg blir litt surråt i hode av maling og terpentinlukt. Får ikke tru at jeg blir vanskelig å ha med å gjøre av det.

4. mar, 2015

04.03.2015
No har vi tre vennan (Greta, Loke og meg) daffa rundt i to tima med kamera og med tema vårtegn som mål. Og vi fant mange, det er sant det begynner å våres overalt. Se på gåsongan utenfor skola. Kjenn på den vårduften i marka. Da må jeg tilføye en ting som er med på å dempe vårluften en smule .Men det er vel også vårtegn at septik-tømmer-bilen er kommet på øya og sprer godt med sjitlukt over alt. Men vi skal vel tåle lukta av vår egen sjit innimellom kanskje. Ja,ja det går nok over. Det kommer nok flere fine vårdager etter hvert.